Praha.cz

 
Business zprávy
Levné ubytování v příjemném standardu? I to je v Praze možné!
Pondělí, 01. prosinec 2014 09:49
Levné ubytování v příjemném standardu? I to je v Praze možné!

Hlavní město nabízí desítky nových možností bydlení, ne všechny je ale možné označit za cenově výhodné. Právě těch přijatelných nabídek, díky kterým je možné sehnat ubytování za přiměřenou cenu, stále ubývá a nastává tak problém pro mnoho lidí – především mladých párů, jednotlivců a studentů. Je proto vhodné na místa, kde se dá sehnat komfort za slušné peníze, upozornit.

Celý článek...
 
Elektřina v serverhousingu. Mějte své náklady pod kontrolou!
Čtvrtek, 16. říjen 2014 09:34
Elektřina

Přemýšleli jste někdy nad tím, jak váš poskytovatel serverhousingu počítá cenu svých služeb? Proč platíte za elektřinu dle štítku na zdroji a ne podle skutečného příkonu serveru? Pokud ano, rádi vám problematiku osvětlíme a dáme návod, jak můžete ušetřit.

Celý článek...
 
Tablety místo učebnic? Chybí základní vybavení, tablety ho nenahradí
Úterý, 14. říjen 2014 07:45
Učebna SSŠVT

V Česku přibývají školy, v nichž se běžně používají tablety ve výuce. Roste i počet rodičů, kteří by byli ochotni tablet svým dětem kvůli výuce zakoupit. Zatímco někteří vyzdvihují jejich pozitiva a výuku si už bez nich neumějí představit, jiní jsou k dotykovým zařízením spíše skeptičtí. Podle odborníků ze Soukromé střední školy výpočetní techniky v Praze je nutné, aby student informace nalezené na internetu nejen uměl zpracovat, ale i uchovat v paměti. Navíc řadě škol chybí základní počítačové vybavení, tablety jsou proto vymoženost.

Celý článek...
 
Dario Kolar vyhrál s projektem Šikovné ruce soutěž Junior Internet
Úterý, 30. září 2014 08:30
Student SSŠVT

Do lavic Soukromé střední školy výpočetní techniky v Praze (SSŠVT) usedají školáci, kteří již v mladém věku vynikají v oboru informačních technologií nad ostatními. Jedním z nich je absolvent Dario Kolar (19). Student vyhrál se svým projektem „Šikovné ruce“ letošní ročník populární soutěže Junior Internet v kategorii „Junior Web starší“. Zároveň získal „Speciální cenu za uživatelský požitek na mobilech“. Tvořivý portál je směsicí nápadů a inspirací pro každé roční období.

Celý článek...
 
Mezinárodní síť Mediestetik rozšířila v Praze kliniku estetické medicíny
Pondělí, 29. září 2014 12:37
Otevření kliniky

Moderní medicína slaví v Praze další úspěch. Jedno z předních evropských estetických zařízení rozšířilo v uplynulých dnech zázemí o dvě dermatologické a jednu plně vybavenou stomatologickou ordinaci. Rozšíří tak i možnost ošetření založených na nejnovějších vědeckých poznatcích a technologických inovacích. Klinika Mediestetik často jako první v ČR představuje nové kvalitní metody ošetření, např. neinvazivní kryolipolýzu Zeltiq CoolSculpting pro redukci tukových tkání.

Celý článek...
 
Při výběru pražské IT střední školy dají studenti hlavně na její vybavení
Pondělí, 29. září 2014 08:09
Škola SSŠVT

Co rozhoduje při volbě kvalitní střední školy zaměřené na informační technologie v Praze? V Soukromé střední škole výpočetní techniky Praha (SSŠVT) mají za 20letou historii jasno. Je to neustále modernizované IT vybavení, kvalitní lektorský sbor i doprovodné školní aktivity. Ačkoli se zdá, že škol s IT obory je mnoho a v posledních letech rostou jako houby po dešti, kvalita výuky odborných předmětů mnohdy založená právě na vybavení, je dle zástupců vzdělávací instituce na velmi nízké úrovni. Rozdíly v kvalitě IT oborů jsou stále značné. I proto zakoupila škola s novým školním rokem 2014/2015 sadu nových výkonných počítačů. Plně vybavených má 8 učeben.

Celý článek...
 


Strana 16 z 21